Vuokraustoiminta

HUOM! Koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi vuokraustoiminta on tauolla 31.12.2020 asti.  

 

Mitä vuokrataan?

Yhdistyksemme vuokraa katosta, pomppulinnaa, ongintasermiä ja aggrekaattia

 

Mistä noudetaan?

Noutopaikka Tammisto, Vantaa. Saatte vaihvistuksen yhteydessä tietää tarkan osoitteen. Ennen noutoa pyydä ohjeet mll.aviapolis@gmail.com ja varmista, että varaus on ok.

 

Miten varataan?

Kaikki varaukset tehdään varauslomakkeen kautta, mutta varmista aina sähköpostitse, että päivälle ei ole muita varauksia tai rajoitteita. Maksa lasku vasta sen jälkeen kun olet varmistanut, että muita varauksia ei ole.

 

Miten maksetaan?

Varauslomake lähettää automaattisesti sinulle laskun, mutta varmista että varaus on ok eikä rajoituksia esim. Koronan vuoksi ole. 

 

Varattuja päiviä:

 

 

LISÄTIETOJA

 

Katos 3x3m

Katos mahtuu hyvin tavalliseen henkilöautoon. Sen kuljetukseen on oma kuljetuslaukku. Katoksen pystyttäminen on nopeaa. Väri sininen. Katoksessa MLL Aviapoliksen logo.

Hinta 40 euroa


Pieni pomppulinna

Max 2-3 pientä hyppijää kerrallaan. Mahtuu henkilöautoon. Mukana ilmaa puhaltava moottori. Tarvii sähköä. Pomppulinna tulee sitoa kiinni ettei lähde lentoon. Mukana pressu alustaksi.

Hinta 20 euroa

 

Aggrekaatti

Aggrekaattiin voi liittaa kaksi laitetta kerrallaan. Hintaan sisältyy öljy. Polttoaineen joutuu kukin vuokraaja itse kustantamaan. Säiliötä ei kannata laittaa täyteen. Hintaan sisältyy myös kannu, johon voi laittaa varalle polttoainetta.

Hinta 40 euroa

 

Ongintasermi

Ongintasermi on Amiedun opiskelijoiden tekemä puinen kauniisti maalattu sermi. Se ei mahdu tavalliseen henkilöautoon. Sen kuljetukseen kannattaa varata hyvin tilaa.

Hinta 40 euroa

 

Huom!

Tuemme alueen päiväkotien toimintaa vuokraamalla katosta maksutta päiväkotien tapahtumiin. Ota yhteyttä mll.aviapolis@gmail.com