Perhekahvilat

Perhekahvilat ovat avoimia kohtaamispaikkoja kaikille lapsiperheille ja heidän läheisille. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat alueellamme vapaaehtoisvoimin. Perhekahvila on paikka, jossa on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä. Toiminnan pääpaino on vapaassa keskustelussa; lisäksi pyrimme järjestämään ohjelmaa kävijöiden kiinnostuksen kohteiden mukaan (esim. askartelua, retkiä, asiantuntijaluentoja).

Perhekahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin ja toiminnan jatkuminen edellyttää aina uusia vetäjiä. Ilmoita kiinnostuksestasi omassa perhekahvilassasi ja juttele vetäjien roolista tarkemmin nykyisten vetäjien kanssa.

Perhekahvilamme on tällä hetkellä tauolla koronatilanteen vuoksi.

Kartanonkosken perhekahvila

Liity Facebookin kirpputori-ryhmään

 

 

 

Haluatko perhekahvilan vetäjäksi? Perhekahviloihin tarvitaan jatkuvasti uusia vetovastuullisia, jotta toiminta voi jatkua. Ota meihin yhteyttä: mll.aviapolis@gmail.com