Perhekahvilat

Tervetuloa mukaan!

Yhdistyksemme alueella toimii kolme perhekahvilaa Kartanonkoskella ja yksi Tammistossa. Ylästössä toiminta on tauolla.

Perhekahvilat ovat avoimia kohtaamispaikkoja kaikille lapsiperheille ja heidän läheisille. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat alueellamme vapaaehtoisvoimin. Perhekahvila on paikka, jossa on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.

Perhekahvilaan voi tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä. Toiminnan pääpaino on vapaassa keskustelussa; lisäksi pyrimme järjestämään ohjelmaa kävijöiden kiinnostuksen kohteiden mukaan (esim. askartelua, retkiä, asiantuntijaluentoja).

Perhekahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin ja toiminnan jatkuminen edellyttää aina uusia vetäjiä. Ilmoita kiinnostuksestasi omassa perhekahvilassasi ja juttele vetäjien roolista tarkemmin nykyisten vetäjien kanssa.

Rentoa meininkiä perhekahvilassa - juttu Tammisto-lehdessä

Olen kiinnostunut perhekahvilaohjaajan tehtävistä

Haluatko perhekahvilan vetäjäksi? Perhekahviloihin tarvitaan jatkuvasti uusia vetovastuullisia, jotta toiminta voi jatkua. Ota meihin yhteyttä: mll.aviapolis@gmail.com