Teatterikoulu

Tervetuloa MLL Aviapoliksen omaan Teatterikouluun!

Kiinnostaako sinua leikkiminen, tarinat ja esiintyminen? Silloin sinun kannattaa tulla teatterikouluun! Luvassa naurua, ystäviä, uusia kokemuksia ja paljon teatterin taikaa. Ennakkotaitoja ei tarvita, ainoastaan liikkumiseen sopivat vaatteet ja iloinen mieli riittää!

Huomatkaa, että päivä on vaihtunut tiistaihin. Ainoastaan esitys on torstaina viimeisellä kerralla. Laskun eräpäivä on poikkeukselllisesti aloituksen jälkeen 15.1.2020.

5-8-vuotiaiden ryhmä ei käynnisty syyskaudella vallitsevan tilanteen vuoksi (korona)

Teatteri leikkikerho

Pienten ryhmässä tutustaan teatteriin teatterileikkien- ja pelien kautta. Ryhmässä harjoitellaan teatterin perustaitoja, kuten vuorovaikutusta ja keskittymistä. Kaikki kuitenkin tapahtuu kuitenkin rennosti leikkien avulla
Lukukauden päätteeksi järjestetään avoin tunti, jonne huoltajat ovat tervetulleita vierailemaan ja leikkimään mukana!

 

9-12-vuotiaiden ryhmä ei käynnisty syyskaudella vallitsevan tilanteen vuoksi (korona)

Teatterikoulu

Isompien ryhmässä keskitytään teatterin perusharjoitteisiin, joissa leikkien ja pelien avulla osallistuja oppii teatterin perusteita kuten itsensä ilmaisua sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Teatterikerho keskittyy eritysesti esityksen perus elementteihin kuten kohtauksen rakenteeseen (alku-keskikohta-loppu) sekä siihen mitkä ainekset luovat hyvän esityksen. 
Lukukausi huipentuu esitykseen, jossa kerholaiset pääsevät esittämään yleisölle itse suunnittelemiaan pienoisnäytelmiä!

Aika: 18:00-19:00

Kesto: 60 min

Ohjaaja: Johanna

Hinta: 89 eur / 79 eur jäsenille

Ryhmä koko: Max 16 lasta

Paikka: Opetus tapahtuu Helsinge skolanin liikuntasalissa. 

Opetuskerrat 10 kertaa: opetusta ei ole syksyllä 2020

Ilmoittautumalla hyväksyn, että henkilötietojani käsitellään ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätieoja tietosuojaselosteesta.

Huom! Laskut ei jostain syystä mene perille Hotmail-osoitteisiin. Olkaa yhteydessä niin saatte laskun, ellei lasku ole tullut perille. mll.aviapolis@gmail.com