Suojatiepäivystys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää valtakunnallisen suojatiepäivystyskampanjan syksyisin lukuvuoden alkaessa. Suojatiepäivystyksen organisoivat paikallisydistykset yhdessä koulujen vanhempainyhdistysten kanssa.

Vapaaehtoiset päivystävät aamuisin heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä. Tarkoituksena on kiinnittää aamukiireessä ajavien autoilijoiden sekä tiellä liikkujien huomio ja varmistaa lasten turvallinen kadun ylitys tarvittaessa vaikka saattamalla.

Lyhytkestoinen ponnistus ja hyvä teko jaettuna muiden vapaaehtoisten kanssa ei vie kohtuuttomasti aikaa ja vastineeksi saa hyvän mielen!

Suojatiepäivystyksen järjestämiseen Aviapoliksen alueella osallistuvat Kartanonkosken koulun vanhempainyhdistys, Kansainvälisen koulun vanhempainyhdistys, Ylästön koulun vanhempainyhdistys sekä Veromäen koulun vanhempainyhdistys.

Liity Aviapoliksen suojatiepäivystäjät Facebook-ryhmään niin saat lisätietoa päivystysaikatauluista.

Ilmoittautumislomake suojatiepäivystykseen

Koulut alkavat to 9.8.2018 klo 9.00. Suojatiepäivystys alkaa klo 8.30 kussakin koulussa to ja pe.

Suojatiepäivystäjiä Vantaan Kansainvälisen koulun edustalla.

Suojatiepäivystäjiä Kartanonkosken koulun edustalla

Vain puoli tuntia yhtenä aamuna ja vastineeksi saat hyvän mielen!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi. Päivystämme Kartanonkosken koululla, Vantaan Kansainvälisellä koululla Pointilla, Veromäen koululla sekä Ylästön koululla.