Askartelupiiri, temppukoulu vai isä-lapsikerho? Kerro millainen toiminta toisi iloa teidän perheen arkeen. mll.aviapolis@gmail.com

Tarvitseeko teidän perhe tukea harrastusmaksuissa? Haluaisitteko olla mukana toiminnassamme harrastamassa, mutta talous ei anna myötä? Lähetä meille viesti ja kerro tarinasi. mll.aviapolis@gmail.com

Toiminta

Toimintamme tarkoitus on edistää ja tukea lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Haluamme toiminnallamme elävöittää paikallista elämää ja vahvistaa yhteisöllisyyttä sekä tarjota asuinalueen perheille kohtaamispaikkoja.

Toimintaamme ohjaavat arvot

• lapsen ja lapsuuden arvostus
  • yhteisvastuu
  • inhimillisyys
  • yhdenvertaisuus

Iloa elämään

Järjestämme erilaisia tapahtumia, tempauksia ja toimintaa Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Veromäen, Veromiehen ja Ylästön alueilla.

Tarjoamme sekä nuorille, että aikuisille erilaisia harrasteryhmiä, kuten käsityökerhoja ja lukupiiriä.

Yhdistyksessämme toimii aktiivisesti kuusi perhekahvilaa, jotka ovat näkyvä ja tarpeellinen toimintamuotomme. Perhekahvilamme tarjoavat vertaistukea ja mahdollisuuden tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia. Perhekahvilat kokoontuvat viikoittain Kartanonkoskella, Tammistossa ja Ylästössä.

Järjestämme suojatiepäivystystä koulujen edessä yhdessä koulujen vanhempaintoimikuntien kanssa.

Teemme yhteistyötä Vantaan kaupungin ja Tikkurilan seurakunnan kanssa sekä koulujen vanhempainyhdistysten ja muiden alueella toimivien yhdistysten kanssa.

Teemme yhteistyötä Diakoniatyön sekä Kartanonkosken neuvolan kanssa mm. lahjoittamalla alueen vähävaraisille perheille Hyvä Joulumieli-lahjakortteja.

Teemme yhteistyötä Vantaan jälkihuollon kanssa lahjoittamalla lastenvaatteita ja leluja nuorille äideille ja isille.

Keräämme  varoja paikallisesti kohdennetulle ryhmälle osallistumalla Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnalliseen Kevätilo-keräykseen.

Yhdistys ottaa mielihyvin vastaan ideoita toimintamuodoista ja tapahtumista, joista olisi alueen lapsiperheille hyötyä ja iloa.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön; mitä enemmän innokkaita tekijöitä, sitä enemmän tapahtumia ja toimintaa.

Tervetuloa mukaan osallistumaan yhdistyksen toimintaan ja tempauksiin ja vaikuttamaan Aviapoliksen alueen lapsiperheiden elämään!