Taikurikurssi

MLL Aviapolis järjestää suositun taikurikurssin kerran vuodessa. Kurssin vetäjänä toimii taikuri Jari Reponen, joka on toiminut päätoimisena taikurina jo 20 vuotta.

Kurssin aikana opitaan hauskoja taikatemppuja, tehdään esiintymistaidon harjoituksia sekä perehdytään taikurin rooliin. Kurssi kestää 4h ja hinta sisältää välipalan.

Ilmoittautuminen taikurikurssille on tällä hetkellä kiinni

Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2019.

Neljä tuntia taikaa!

Seuraava kurssi järjestetään su xx.xx. klo 13-17 Pakkalan nuorisotalolla Wintillä, Ylästöntie 35.

Kurssin hinta 25 euroa jäseniltä ja muilta 27 euroa.

Ensimmäinen taikurikurssi pidettiin onnistuneesti keväällä 2014 Pakkalan nuorisotalolla Wintillä. Kurssilta valmistui 17 upeaa taikuria.

Toinen kurssi järjestettiin syksyllä 2014, jolloin kurssi jaettiin kahteen osaan, alkeis- ja jatkokurssiin. Syksyn taikuri-kurssilta valmistui 17 oppilasta.

Kolmas kurssi järjestettiin helmikuussa 2015. Kurssille osallistui 16 oppilasta. Kurssi jaettiin alkeis- ja jatkotasoon.

Neljäs kurssi järjestettiin marraskuussa 2015. Kurssille osallistui 9 oppilasta. Kurssi jaettiin alkeis- ja jatkotasoon.

Viides kurssi järjestettiin maaliskuussa 2017. Kurssille osallistui 12 oppilasta alkeistasolla.

Kuudes kurssi järjestettiin huhtikuussa 2018. Kurssille osallistui 3 jatko- ja 11 alkeistason oppilasta. Kurssille oli tulijoita niin omalta alueelta kuin kauempaa yli kahdensadan kilometrin päästäkin!