Kirpputori, laskiaisrieha vai lasten olympialaiset? Kerro millaisen tapahtuman teidän perhe tahtoisi!

Toimintakalenteri

MLL Aviapoliksen paikallisyhdistys järjestää vapaaehtoisvoimin erilaisia kursseja ja tapahtumia alueen perheiden iloksi. Tapahtumat ja kurssit rakentuvat asuinalueemme tarpeiden pohjalta ja vapaaehtoisten määrän mukaan.

Teemme mielellämme yhteistyötä alueen yhdistysten ja paikallisten toimijoiden kanssa. Tutustu yhteistyökumppaneihimme.

Ota yhteyttä mll.aviapolis@gmail.com mikäli haluat toimia alueen lapsiperheiden hyväksi vapaaehtoisena.

Juhlavuoden toimintakalenteri

Tammikuussa teatterikerho alkaa

Tammikuussa perheliikuntakerho alkaa

Helmikuussa Laskiaisrieha Ylästössä