Sirkuskoulu

MLL Aviapolis järjestää sirkusopetusta Helsinge skolanilla

Sirkuskoulu painottuu liikunnallisten taitojen ja kehonhallinnan kehittämiseen sirkukselle ominaisella tavalla, kuten mm. vanteen pyörittämisellä tai jongleeraten. Sirkuskoulussa tehdään yhdessä kaikkea kivaa leikitellen, pelleillen, kuperkeikkoja ja pyramideja tehden.

Perhesirkus 2-3-vuotiaille vanhempineen

Aika: 17:15-18:00

Ryhmä koko: Max 13 lasta

Opetuskerrat tiistaisin

4-5 v ryhmä (vanhempi voi olla lapsen tukena tarvittaessa)

Aika: 18:00-18:45

Ryhmä koko: Max 15 lasta

6-9 v ryhmä

Aika: 18:45-19:30

Ryhmä koko: Max 15 lasta

Yleistä

Kerhomaksut maksetaan ennen ensimmäistä kertaa. Laskulomakkeen saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksuja makseta takaisin paitsi lääkärintodistusta vastaan.

Myönnämme sisaralennusta 10 eur toisesta lapsesta ja kolmannesta jne. Vähentäkää laskun loppusummasta 10 euroa ja valitkaa kohta sisaralennus lomakkeessa.

Tukea maksuihin voi hakea MLL Aviapoliksen hallitukselta osoitteessa mll.aviapolis@gmail.com perustelut elämäntilanteesta mukaan. Tuemme vuosittain kahta lasta. Voit hakea tukea vuodessa vain yhden kerran. Eli jos olet saanut tukea keväällä niin et voi hakea syyskaudella tukea.

Huom! Laskut ei aina mene perille Hotmail-osoitteisiin. Tarkistakaa roskaposti tai olkaa yhteydessä, niin saatte laskun, ellei lasku ole tullut perille.

Sirkuskouluun voi tulla rennoissa vaatteissa joko avojaloin tai kevyet tossut jalassa. Muistakaa juomapullo!

Ohjaajina toimivat Suvi ja Sani (mll.sirkuskoulu@gmail.com) sijaisena Siina.

Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

mll.sirkuskoulu@gmail.com

Vakiosopimusehdot