Sirkuskoulu


MLL Aviapolis järjestää sirkusopetusta Helsinge skolanilla

 

Listätietoa ryhmistä juhannuksen jälkeen!

 

Meiltä löytyy perhesirkusta 2-3 -vuotiaille sekä 3-5-vuotiaille lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Lisäksi oma ryhmä 4-6-vuotiaille sirkustelijoille, jotka liikkuvat ilman vanhempaa. Ryhmään voi tulla myös yli 6-vuotiaat.

Sirkuskoulu painottuu liikunnallisten taitojen ja kehonhallinnan kehittämiseen sirkukselle ominaisella tavalla, kuten mm. vanteen pyörittämisellä tai jongleeraten. Sirkuskoulussa tehdään yhdessä kaikkea kivaa leikitellen, pelleillen, kuperkeikkoja ja pyramideja tehden.

 

Yleistä

Kerhomaksut maksetaan ennen ensimmäistä kertaa. Laskulomakkeen saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksuja makseta takaisin paitsi lääkärintodistusta vastaan.

Myönnämme sisaralennusta 10 eur toisesta lapsesta ja kolmannesta jne. Vähentäkää laskun loppusummasta 10 euroa ja valitkaa kohta sisaralennus lomakkeessa.

Tukea maksuihin voi hakea MLL Aviapoliksen hallitukselta osoitteessa mll.aviapolis@gmail.com perustelut elämäntilanteesta mukaan. Tuemme vuosittain kahta lasta. Voit hakea tukea vuodessa vain yhden kerran. Eli jos olet saanut tukea keväällä niin et voi hakea syyskaudella tukea.

Huom! Laskut ei aina mene perille Hotmail-osoitteisiin. Tarkistakaa roskaposti tai olkaa yhteydessä, niin saatte laskun, ellei lasku ole tullut perille.

Sirkuskouluun voi tulla rennoissa vaatteissa joko avojaloin tai kevyet tossut jalassa. Muistakaa juomapullo!

Ohjaajina toimivat Suvi ja Sani (mll.sirkuskoulu@gmail.com) sijaisena Siina.

 

Lisätiedot

mll.sirkuskoulu@gmail.com

 

Vakiosopimusehdot

Vakiosopimusehdot