Kirpputoritoiminta

MLL Aviapoliksen syyskirppis järjestetään 8.9.

Info

MLL Aviapoliksen paikallisyhdistys järjestää su 8.9.2019 klo 10.30-14.00 lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputorin SuperPark Vantaan paikoitusalueella osoitteessa Tammiston Kauppatie 13, 01510 Vantaa. Tapahtumassa on noin 80 myyntipaikkaa. Kirpparilla voi myydä hyväkuntoisia ja ehjiä lastenvaatteita ja –tarvikkeita. Huomioithan, että yhtä myyntipaikkaa kohden varaamme noin kahden parkkipaikan kokoisen alueen. Myyntipaikka ei ole katettu. Elintarvikkeita ei saa myydä.

Kirpputorilla on myös alue, jossa lapset voivat myydä omia tavaroitaan. Mukaan kannattaa ottaa oma pöytä tai viltti.

Hinta

Myyntipaikan vuokra on 10 eur. Mikäli olet MLL Aviapoliksen jäsen on paikkasi ilmainen (jäsenten myyntipaikkoja on rajallinen määrä). Myyntipaikan koko on noin kahden parkkipaikan kokoinen alue. Tuothan oman rekin, pöydän, alustan tms. paikalle, sekä tarvittaessa tuolin itsellesi.

Myyjäksi ilmoittautuminen

Kaikki paikat on myyty.

Jäsenet käyttäkää kampanjakoodia JÄSEN, jotta saatte myyntipaikan maksutta.

Varaukset

Varaukset tehdään vain verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta. Myyntipaikkamaksu tulee suorittaa eräpäivään (2.9.2019) mennessä. Maksettua myyntipaikkamaksua ei palauteta peruutusten yhteydessä.

Lelujen vaihtopiste

Kirpparilla on lasten oma lelujenvaihtopiste, joka toimii ”Tuo tullessas vie mennessäs” -periaatteella. Pisteelle ei saa tuoda rikkinäisiä leluja.

Lahjoitukset

MLL Aviapoliksella on tapahtumassa myös oma myyntipöytä, jonka tuotto kohdistetaan alueen lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Olemme erittäin iloisia, mikäli voit lahjoittaa hyväkuntoisia vaatteita, leluja tai kirjoja myyntiin. Lahjoituksia voit tuoda paikan päälle kirpputoripäivänä. Myymättä jääneet lahjoitamme eteenpäin hyväntekeväisyyteen. Avustuskohteitemma ovat: Hope ry, Marskin Muksut, SPR:n kontti sekä alueen päiväkodit ja perheet.

Talkooapu

Tapahtuman mahdollistamiseksi tarvitsemme mukaan myös talkooapua. Apua tarvitsemme tapahtuman alkujärjestelyissä sekä myyjien ohjauksessa ja neuvonnassa.

Liity iloiseen talkooporukkaamme

Maksuohje

Kirppispaikka maksetaan ennakkoon sähköpostiin tulevalla laskulla 2.9.2019 mennessä.

Mainostus

Tapahtumaa saa jakaa vapaasti Facebookissa ja se olisi toivottavaa, jotta saadaan mahdollisimman paljon ostajia liikkeelle.

Tapahtuman Facebook-sivu

Kyselyt:

mll.aviapolis@gmail.com

Kirpparitoimintaamme sponsoroi SuperPark Vantaa, Tammiston Pelican Self Storage sekä Eazyway-kuljetus. Kiitos ihanille yhteistyökumppaneillemme, joiden ansiosta tämäkin tapahtuma onnistuu.

Marskin Muksut - Second hand myymälä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaanpiirillä on kaksi Second hand -myymälää. Toinen sijaitsee Töölössä ja toinen Vuosaaren kauppakeskuksessa. Marskin Muksut on laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälä. Myymälän tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksuille voi tehdä lahjoituksia! Ota yhteys myymälään ja sovi noudosta tai tuo lahjoituksesi tullessasi suoraan myymälään.

Marskin Muksut
Topeliuksenkatu 19