Kirpputoritoiminta

MLL Aviapoliksen kirppis järjestetään su 30.8. klo 9.00-12 SuperPark Tammiston paikoitusalueella Vantaalla.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

 

Ohje myyjille

Myyjät voivat saapua paikalle klo 8.20 ja olla paikalla klo 12 asti. Myynnin voi aloittaa välittömästi kun oma myyntipöytä on valmis. Jokaiselle on varattu yksi parkkiruutu. Pidämme yhden parkkiruudun väliä seuraavaan myyjään. Auto pitää jättää oman myyntipaikan taakse tai viereen riippuen saadusta paikasta. Paikat jaamme sitä mukaan kun näemme maksusuorituksesi. Saat numeron kun paikkasi on maksettu. Ilmoita paikkanumero liikenteenohjaajalle aamulla kun saavut paikalle niin hän ohjaa sinut oikeaan paikkaan. 

Ota mukaan oma pöytä, viltti, rekki ym.

MLL Aviapolis myy kahvia ja pullaa alueella. SuperParkin wc ja ravintolapalvelut ovat käytössä klo 10 lähtien.

Turvallisuus

Noudatamme tapahtumassa korona-turvaohjeita ja korostettua käsihygieniaa. Jokainen tuo mukanaan omat puhdistusvälineet ja mahdolliset kasvosuojat. 

Suosittelemme MobilePayn käyttöä tai muun vastaavan maksuvälineen käyttöä käteisen sijaan. 

Pidetään riittävä turvaväli myyjään ja muihin alueella liikkuviin henkilöihin. 

Älä tule sairaana paikalle!

Hyvää myyntipäivää!

Marskin Muksut - Second hand myymälä


Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaanpiirillä on kaksi Second hand -myymälää. Toinen sijaitsee Töölössä ja toinen Vuosaaren kauppakeskuksessa. Marskin Muksut on laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälä. Myymälän tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksuille voi tehdä lahjoituksia! Ota yhteys myymälään ja sovi noudosta tai tuo lahjoituksesi tullessasi suoraan myymälään.

Marskin Muksut
Topeliuksenkatu 19
Ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15
Puh. 044 3444 308
www.marskinmuksut.fi