Kirpputoritoiminta

MLL Aviapolis järjestää kirpparitoimintaa kaksi kertaa vuodessa. Seuraava kirppis järjestetään sunnuntaina 9. kesäkuuta SuperPark Vantaan ulkoparkkipaikalla.

Myyntipaikkamme ovat jäsenillemme ilmaisia (rajallinen määrä) ja muille yritämme järjestää kohtuullisen pöytävuokran max 10 euroa. Kirpparimme ovat olleet suosittuja ja niillä myydään erittäin hyvää tavaraa. Kirpparilla on myös lelujenvaihtopiste sekä alue, jossa lapset voivat myydä esim. omia lelujaan.

Olemme erittäin iloisia, mikäli voit lahjoittaa hyväkuntoisia vaatteita, leluja tai kirjoja myyntiin. Lahjoituksia voit tuoda paikan päälle kirpputoripäivänä, tai ennen tapahtumaa samalla viikolla (ma 3.6. - pe 7.6.) arki-iltaisin klo 16.00-19.00 osoitteeseen Oolannintie 2 C 22.

Myymättä jääneet lahjoitamme eteenpäin hyväntekeväisyyteen. Avustuskohteitemma ovat: Hope ry, Marskin Muksut, SPR:n kontti sekä alueen päiväkodit ja perheet.

Tutustu infoon huolella ennen paikan varausta.

INFO

MLL Aviapoliksen paikallisyhdistys järjestää su 9.6.2019 klo 9.30-13.00 lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputorin SuperPark Vantaan paikoitusalueella osoitteessa Tammiston Kauppatie 13, 01510 Vantaa. Tapahtumassa on noin 80 myyntipaikkaa. Kirpparilla voi myydä hyväkuntoisia ja ehjiä lastenvaatteita ja –tarvikkeita. Huomioithan, että yhtä myyntipaikkaa kohden varaamme noin kahden parkkipaikan kokoisen alueen. Myyntipaikka ei ole katettu. Elintarvikkeita ei saa myydä.

Kirpputorilla on myös alue, jossa lapset voivat myydä omia tavaroitaan. Mukaan kannattaa ottaa oma pöytä tai viltti.

Hinta

Myyntipaikan vuokra on 10 eur. Mikäli olet MLL Aviapoliksen jäsen on paikkasi ilmainen (jäsenten myyntipaikkoja on rajallinen määrä). Myyntipaikan koko on noin kahden parkkipaikan kokoinen alue. Tuothan oman rekin, pöydän, alustan tms. paikalle, sekä tarvittaessa tuolin itsellesi.

Varaukset

Varaukset tehdään vain verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta. Myyntipaikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Myyntipaikkamaksu tulee suorittaa eräpäivään (28.5.2019) mennessä. Maksettua myyntipaikkamaksua ei palauteta peruutusten yhteydessä.

KAIKKI MYYNTIPAIKAT OVAT VARATTUNA EMMEKÄ OTA ENÄÄ LISÄVARAUKSIA VASTAAN.

Lelujen vaihtopiste

Kirpparilla on lasten oma lelujenvaihtopiste, joka toimii ”Tuo tullessas vie mennessäs” -periaatteella. Pisteelle ei saa tuoda rikkinäisiä leluja.

Lahjoitukset

MLL Aviapoliksella on tapahtumassa myös oma myyntipöytä, jonka tuotto kohdistetaan alueen lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Olemme erittäin iloisia, mikäli voit lahjoittaa hyväkuntoisia vaatteita, leluja tai kirjoja myyntiin. Lahjoituksia voit tuoda paikan päälle kirpputoripäivänä. Otamme lahjoituksia vastaan myös tapahtumaa ennen samalla viikolla. Voit tuoda lahjoituksesi 3.-7.6. välisenä aikana klo 16.00-19.00 osoitteeseen Oolannintie 2 C 22, 01520 Vantaa. Lisätietoja lahjoituksia koskien voit tiedustella Jäsenvastaavaltamme Suvi Aallolta 050-357 2021.

Talkooapu

Tapahtuman mahdollistamiseksi tarvitsemme mukaan myös talkooapua. Apua tarvitsemme tapahtuman alkujärjestelyissä sekä myyjien ohjauksessa ja neuvonnassa.

Liity iloiseen talkooporukkaamme

Maksuohje

Kirppispaikka maksetaan ennakkoon sähköpostiin tulevalla laskulla 28.5.2019 mennessä.

Mainostus

Tapahtumaa saa jakaa vapaasti Facebookissa ja se olisi toivottavaa, jotta saadaan mahdollisimman paljon ostajia liikkeelle.

Tapahtuman Facebook-sivu

Kyselyt:

mll.aviapolis@gmail.com

Kirpparitoimintaamme sponsoroi SuperPark Vantaa ja Tammiston Pelican Self Storage. Isosti kiitos!

Marskin Muksut - Second hand myymälä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaanpiirillä on kaksi Second hand -myymälää. Toinen sijaitsee Töölössä ja toinen Vuosaaren kauppakeskuksessa. Marskin Muksut on laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälä. Myymälän tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksuille voi tehdä lahjoituksia! Ota yhteys myymälään ja sovi noudosta tai tuo lahjoituksesi tullessasi suoraan myymälään.

Marskin Muksut
Topeliuksenkatu 19