Kirpputoritoiminta

MLL Aviapolis järjestää kirpparitoimintaa kaksi kertaa vuodessa. Seuraava kirppis järjestetään keväällä 2019.

Pöytämme ovat jäsenillemme ilmaisia ja muille yritämme järjestää kohtuullisen pöytävuokran max 10 euroa. Kirpparimme ovat olleet suosittuja ja niillä myydään erittäin hyvää tavaraa.

Olemme erittäin iloisia, mikäli voit lahjoittaa hyväkuntoisia vaatteita, leluja tai kirjoja myyntiin. Lahjoituksia voit tuoda paikan päälle kirpputoripäivänä.

Myymättä jääneet lahjoitamme eteenpäin hyväntekeväisyyteen tai alueen päiväkoteihin. Avustuskohteitemma ovat: Hope ry, Marskin Muksut, SPR:n kontti sekä alueen päiväkodit ja perheet

Kirpparitoimintaamme sponsoroi SuperPark Vantaa, Tammiston Pelicans ja Ravintola Backas! Isosti kiitos!

Marskin Muksut - Second hand myymälä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaanpiirillä on kaksi Second hand -myymälää. Toinen sijaitsee Töölössä ja toinen Vuosaaren kauppakeskuksessa. Marskin Muksut on laadukkaiden lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Second Hand myymälä. Myymälän tuotto käytetään MLL:n Uudenmaan piirin toimintaan lapsiperheiden hyväksi.

Marskin Muksuille voi tehdä lahjoituksia! Ota yhteys myymälään ja sovi noudosta tai tuo lahjoituksesi tullessasi suoraan myymälään.

Marskin Muksut
Topeliuksenkatu 19