Jäsenkirje

MLL 100 -nyt juhlitaan!

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää 100 vuotta tänä vuonna. MLL on merkittävä osa suomalaista kansalaisjärjestöhistoriaa -ja nykypäivää. Juhlavuosi on meille kaikille - luottamushenkilöille, vapaaehtoisille, jäsenille, työntekijöille - yhteinen juhla. Me olemme mukana tarinassa, joka on muuttanut ja muuttaa Suomea. Tänä vuonna juhlitaan yhdessä!

Juhlavuosi on pyörähtänyt käyntiin varsin mukavissa merkeissä.Tänä vuonna MLL juhlii satavuotiasta taivaltaan ja sen kunniaksi kaikki MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät lokakuussa lastenjuhlan. Me täällä Aviapoliksen alueella järjestämme erilaisia etuja ja tapahtumia yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa koko juhlavuoden ajan. Seuraathan ilmoitteluamme verkkosivuilla ja Facebookissa.

Uusi puheenjohtaja ja uusia hallituksen jäseniä
Vuoden alussa yhdistys sai uuden puheenjohtajan Mia Raassinan. Mia on tuttu alueemme perhekahviloista ja on toiminut lasten kanssa vuosia niin vapaaehtoisena kuin työnsä puolesta. Toivotamme Mialle onnea ja menestystä uuteen tehtävään! Mian parina varapuheenjohtajana toimii Sami Lonka.

Hallitus on saanut uusia jäseniä erovuoroisten tilalle ja hallituksemme koostuu tänä vuonna seuraavista henkilöistä: Mia Raassina pj, Sami Lonka varapj, Anni Tähtiniitty sihteeri, Noora Lauri jäsenvastaava, Marica Lonka rahastonhoitaja sekä Tanja Koivusipilä ja Suvi Mäkitalo. Hallituksen varajäseninä toimivat Suvi Aalto, Elina Hautala, Sanna Paananen ja Terhi Viik.
Lisätietoa hallituksesta

Perheliikunta
Järjestämme keväällä edullisen perheliikuntakerhon, jossa koko perhe liikkuu vain vitosella.Vuoroja on toistaiseksi saatu kovin vähän, mutta kuulisimme mielellämme miltä tämä uusi konsepti teistä kuulostaa.
Lisätietoa perheliikunnasta

Perhekahvilat
Perhekahvilat pyörähtivät käyntiin alkuvuodesta ja ovat tavoittaneet alueen perheet upeasti. Mikäli sinulla on mahdollisuus tänä keväänä liittyä mukaan perhekahvilatoimintaamme laita meille viestiä mll.aviapolis@gmail.com. Kaipaamme uusia ihania ohjaajia joukkoomme edellisten ohjaajien palatessa vanhempainvapaalta työelämään.
Lisätietoa perhekahviloista

Suuret kiitokset kaikille ohjaajillemme ja vapaaehtoisillemme upeasti käynnistyneestä vuodesta ja kiitos myös teille jäsenille ja yhteistyökumppaneille, joiden tuen turvin toimintamme alueella jatkuu vuodesta toiseen. Kiitos myös viime vuoden hallitukselle, perhekahvilaohjaajille ja muille vapaaehtoisille tärkeästä työstä ja panostuksesta yhdistyksen eteen.

Ihanaa juhlavuotta kaikille!

Iloisin terveisin,
MLL Aviapolis hallitus

#MLL100

Kevätkauden tapahtumat

23.2. Laskiaisrieha Ylästössä yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa
9.3. Perheilta SuperPark Tammistossa (edullinen sisäänpääsy)
10.3. Perheaamu SuperPark Tammistossa (edullinen sisäänpääsy)
21.3. Kevätkokous, jäsenet tervetulleita
29.3. Taikurikoulu yhteistyössä Taikuri Jari Reposen kanssa
31.3. Sirkuskoulu alkaa
20.4. Perheilta SuperParkissa (edullinen sisäänpääsy)
21.4. Perheaamu SuperParkissa (edullinen sisäänpääsy)
1.5. Vapputapahtuma Illenpuistossa
9.5. Valtakunnallinen leikkipäivä
24.5. Kirppis SuperPark Tammiston parkkipaikalla (jäsenpöytä ilmainen)

MLL Aviapolis Facebookissa

MLL Aviapolis
MLL perhekahvila Kartanonkoski

Jäsenyys kannattaa

Jäsenenä saat tuntuvia etuja MLL Aviapoliksen järjestämistä kerhoista sekä paikallisia että valtakunnallisia etuja.

Kaikki paikalliset jäsenedut
Kaikki valtakunnalliset jäsenedut