MLL Aviapoliksen jäsenmaksu on 25 € / vuosi.

Jäsenyys

Toimintamme on kaikille avointa. Tue toimintaamme ja mahdollista sen jatkuvuus liittymällä jäseneksi. Yhdistyksessämme on yli 300 jäsentä!

Liity jäseneksi tästä!

Jäsenenä olet oikeutettu

• valtakunnallisiin ja paikallisiin jäsenetuihin
  • voit osallistua yhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin ja näinollen saat paremmat vaikuttamisen mahdollisuudet yhdistyksessä
  • voit tulla valituksi yhdistyksen hallitukseen
  • sinulla on äänioikeus kokouksissa

Vuonna 2018 jäsenmaksu on 25 € / aikuinen / vuosi. Alle 18-vuotiaista jäsenistä ei peritä maksua. Jäsenmaksu jaetaan yhdistyksemme, Uudenmaan piirin ja keskusjärjestön kesken.

Jäsenetuna MLL tarjoaa jäsenilleen neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Lapsemme-lehden. Valtakunnalliset jäsenedut löydät MLL:n sivuilta. Tutustu myös Aviapoliksen paikallisiin jäsenetuihin!

Muutokset jäsentietoihin (esim. muutto toiselle paikkakunnalle, muu yhteystietomuutos) valtakunnallisten MLL-sivujen kautta: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/muutokset-jasentietoihin/.

Ilmoitathan sähköpostiosoitteenmuutokset myös jäsenvastaavallemme: mll.aviapolis@gmail.com.

Voit myös liittyä jäseneksi tapahtumissamme.

Liittymällä jäseneksi tuet toimintaamme!

Jos olet jo jonkin toisen paikallisyhdistyksen jäsen ja olet muuttanut alueellemme tai haluat muusta syystä siirtää jäsenyytesi meille, voit tehdä sen soittamalla jäsenrekisteriin p. 075 324 5540 tai täyttää muutoslomakkeen MLL:n nettisivulla. Ilmoittaisitko asiasta lisäksi jäsenvastaavalle osoitteeseen mll.aviapolis@gmail.com, jotta varmistat jäsenviestistinnän saamisen alusta alkaen.