Hallitus

Hallituksessamme on puheenjohtajan lisäksi 9 varsinaista hallituksen jäsentä ja 6 varajäsentä. Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa keskustelemaan ja päättämään yhteisistä asioista.

Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: mll.aviapolis@gmail.com

Yhdistyksen sääntömääräisiin syys- ja kevätkokouksiin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Syys- ja kevätkokousten ajankohdat ilmoitetaan etusivun ajankohtaista osiossa. Jäsenet saavat kutsun syys- ja kevätkokouksiin sähköpostitse.

Hallitus koordinoi ja kehittää yhdistyksen toimintaa, mutta kaiken edellytys on innokkaat, aktiiviset tekijät. Mikäli olet kiinnostunut hallituksen toiminnasta, tule kokoukseemme tutustumaan.

Jäsenillä on myös oikeus osallistua hallituksen kokouksiin. Mikäli haluat osallistua kokoukseen ilmoita siitä meille etukäteen.