Tapahtumat 2015

2.2 Jäsentapahtuma: Tammiston Superparkiin tutustuminen

Helmikuussa viemme jäsenet tutustumaan upeaan sisäaktiviteettipuistoon Tammistoon. Superparkissa on tilaa liikkua ja pitää hauskaa!

7.2 Kirjakirppis Pointilla

Tule edullisille ostoksille, myyntipöydän tuotto käytetään Aviapoliksen lasten hyväksi.

8.2 Järjestämme yhdessä Taikuri-Jarin kanssa taikurikurssin

Kurssi on tarkoitettu yli 7-vuotiaille.

9.2 Lukupiiri kokoontuu Pointin kirjastolla klo 18.

Helmikuun kirjavalintana Populäärimusiikkia vittulanjänkältä.

15.2 Laskiaisrieha Ylästössä

MLL Aviapolis järjestää seikkailuradan tapahtumassa, joka toteutetaan yhdessä Tikkurilan seurakunnan kanssa.

20.4 SuperParkin perheaamu klo 10

Hinta 9 euroa/perhe sisältäen 3 tunnin puistorannekkeet sekä MLL Aviapoliksen vetämän akrobatiapainotteisen sirkuskoulun alle kouluikäisille lapsille (45 min).

1.5 Vapputapahtuma Illenpuistossa klo 10-14

Luvassa poniajelua, buffettia, arvontaa, kasvomaalausta, ulkopelejä

12.5 Sirkuskoulun näytös Helsinge Skolanilla klo 18.30

Taikuri-Jari juontaa näytöksen ja tekee taikatamppuja. Näytös on kaikille avoin!

15.5 Wintin pihajuhla, Vantaan kaupunkijuhla

MLL Aviapolis mukana sirkustemppupisteellä.

16.5 Vantaan kaupunkijuhla Tikkurilassa

MLL Aviapolis mukana mölkkypisteellä.

17.5 Tammiston päiväkotien kevättempaus

MLL Aviapolis mukana saippuakuplapisteellä.

1.6 Kesäretki Sipoon Mölandetiin

Tervetuloa mukaan viettämään kesäpäivää Sipoon saaristossa! Lisätietoja: http://aviapolis.mll.fi/tapahtumat/tapahtumat-2015/jasentapahtumat/

10.6 SuperParkin perheaamu klo 10

25.7 Ylästön Siwan kesäpäivä klo 10-16

MLL Aviapolis mukana pomppulinnalla

12-14.8.2015 Suojatiepäivystys koulujen edessä

22.8 Syysretki Sipoon Mölandetiin

Tervetuloa mukaan viettämään elokuista lauantaita Sipoon saaristoon! Saareen mennään lautalla.

1.9 SuperParkin perheaamu klo 10

13.9. Syksyn kirpputoritapahtuma klo 10 - 14.00

iso kirpputoritapahtuma Superpark Vantaan parkkipaikalla

8.10. Sirkus Finlandia näytös

MLL Aviapolis tarjoaa liput B-katsomoon hintaan 18 eur.

3.11 SuperParkin perheaamu klo 10

1.12 Jouluinen SuperParkin perheaamu klo 10

Hinta 9 euroa/perhe sisältäen 3 tunnin puistorannekkeet sekä MLL Aviapoliksen vetämän ohjatun pallopelituokion alle kouluikäisille lapsille. Jouluisessa perheaamussa on myös  lisäksi joulun 2015 parhaiden lelujen testauspiste sekä joulupakettijahti jossa lelupalkintojen lisäksi mahdollisuus myös Superpark vapareihin.

8.12 Sirkuskoulun joulunäytös

Joulunäytös pidetään Helsinge skolankilla klo 18.40. Klovni Sebastian juontaa näytöksen ja temppuilee lasten iloksi.